Adresa:Str. Horia 12A, Craiova

Politica de Confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal, precum si confidentialitatea reprezinta o preocupare permanenta pentru CIZMARIAMEA S.R.L., denumita in continuare „Noi”. De la inceput, protectia datelor si securitatea informatiilor au facut parte din politica interna a companiei noastre.

 

Drept urmare, ne angajam sa preluam si sa prelucram datele pe care ni le furnizati in conformitate cu legislatia in vigoare in tara noastra, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („GDPR”).

Astfel, tinand cont de reglementarile si dispozitiile in vigoare din 25 mai 2018, definim si tinem cont de date personale orice informatie care conduce la identificarea unei persoane fizice. Drept urmare, consideram ca o persoana identificabila este cea care poate fi identificata direct sau indirect, prin raportare la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici identitatilor sale fizice, psihologice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Aceasta Politica de confidentialitate se refera la datele personale ale partenerilor, clientilor si altor persoane care viziteaza site-ul nostru www.CIZMARIAMEA.ro sau care ne contacteaza.

Prin aceasta politica, va vom informa despre scopul pentru care sunt colectate, baza procesarii datelor, tipurile si categoriile de date preluate, durata procesarii, drepturile utilizatorilor, persoanele carora le dezvaluim date personale.

Scopul si baza prelucrarii si procesarii datelor cu caracter personal: Deoarece puteti interactiona cu continutul de pe site-ul nostru web ca persoana fizica, puteti fi supus prelucrarii datelor. Astfel, utilizatorii nostri pot indeplini urmatoarele roluri:

Clientii

1.1 Procesul de vanzare

Pentru a putea oferi produsele si serviciile necesare, avem nevoie de datele dvs. personale. In acelasi timp, acestea sunt utilizate si atunci cand emitem certificate de garantie, astfel incat sa obtineti o experienta de cumparare corecta si eficienta. Astfel, in cazul mentionat, ne bazam pe procesul de vanzare sau contract ca baza pentru prelucrarea datelor pe care ni le furnizati.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele dvs. pentru a comunica usor si eficient despre comenzile pe care intentionati sa le faceti. Si baza pe care o folosim este intregul contract de vanzare sau cumparare online sau offilline.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca este posibil sa utilizati si sa prelucrati datele dvs. pentru a furniza produsele sau serviciile solicitate, tinand cont intotdeauna de obligatiile legale. Obligatia legala este baza pe care ne bazam.

1.4 Campanii de newsletter

Putem folosi datele personale pe care ni le furnizati pentru a trimite ofertele noastre sau alte informatii despre activitatea noastra prin campaniile noastre de newsletter pe care le derulam online. Cu toate acestea, mentionam ca facem acest lucru numai daca v-ati abonat la serviciul nostru. Deci, avem acordul dvs. expres. In acelasi timp, mentionam ca va puteti retrage intotdeauna consimtamantul, adica dezabonati-va de la serviciul de newsletter furnizat, pur si simplu trimitand un e-mail la office@CIZMARIAMEA.ro.

Categoriile de date pe care le luam ca client sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail, precum si altele pe care ni le furnizati direct.

Reprezentant, persoana de contact, angajat sau colaborator al clientului sau potentialului client

1.1 Procesul de vanzare

Folosim informatiile dvs. personale pentru a putea oferi produsul sau serviciile pe care ni le-ati solicitat in mod liber si expres. De asemenea, folosim datele dvs. personale pentru a gestiona relatia cu clientii pe care ati ales sa-i reprezentati. Interesul legitim pentru furnizarea serviciilor noastre este baza pe care ne bazam in acest caz.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele personale pentru a comunica cu usurinta, in legatura cu solicitarile pe care ni le-ati trimis sau pentru a va furniza orice alte informatii relevante despre afaceri.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca este posibil sa utilizati si sa prelucrati datele dvs. pentru a furniza produsele sau serviciile solicitate, tinand cont intotdeauna de obligatiile legale. Obligatia legala este baza pe care ne bazam.

1.4 Campanii de newsletter

Putem folosi datele personale pe care ni le furnizati pentru a trimite ofertele noastre sau alte informatii despre activitatea noastra prin campaniile noastre de newsletter pe care le derulam online. Cu toate acestea, mentionam ca facem acest lucru numai daca v-ati abonat la serviciul nostru. Deci, avem acordul dvs. expres. In acelasi timp, mentionam ca va puteti retrage intotdeauna consimtamantul, adica dezabonati-va de la serviciul de newsletter furnizat, pur si simplu trimitand un e-mail la office@CIZMARIAMEA.ro.

Categoriile de date pe care le luam ca client sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail, precum si altele pe care ni le furnizati direct.

Reprezentant, persoana de contact, angajat sau colaborator al clientului sau potentialului client

1.1 Procesul de vanzare

Folosim informatiile dvs. personale pentru a putea oferi produsul sau serviciile pe care ni le-ati solicitat in mod liber si expres. De asemenea, folosim datele dvs. personale pentru a gestiona relatia cu clientii pe care ati ales sa-i reprezentati. Interesul legitim pentru furnizarea serviciilor noastre este baza pe care ne bazam in acest caz.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele personale pentru a comunica cu usurinta, in legatura cu solicitarile pe care ni le-ati trimis sau pentru a va furniza orice alte informatii relevante despre afaceri.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca este posibil sa utilizati si sa prelucrati datele dvs. pentru a furniza produsele sau serviciile solicitate, tinand cont intotdeauna de obligatiile legale. Obligatia legala este baza pe care ne bazam.

1.4 Campanii de newsletter

Putem folosi datele personale pe care ni le furnizati pentru a trimite ofertele noastre sau alte informatii despre activitatea noastra prin campaniile noastre de newsletter pe care le derulam online. Cu toate acestea, mentionam ca facem acest lucru numai daca v-ati abonat la serviciul nostru. Deci, avem acordul dvs. expres. In acelasi timp, mentionam ca va puteti retrage intotdeauna consimtamantul, adica dezabonati-va de la serviciul de newsletter furnizat, pur si simplu trimitand un e-mail la office@CIZMARIAMEA.ro.

Categoriile de date pe care le luam sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail si altele pe care ni le furnizati direct.

Partener de afaceri sau reprezentant al unui partener de afaceri

1.1 Indeplinirea relatiilor contractuale

Pentru a mentine relatia contractuala, folosim datele personale pe care ni le furnizati. Baza pe care actionam este acordul pe care l-ati semnat de comun acord.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele personale pe care ni le furnizati pentru a comunica despre orice probleme relevante legate de mediul de afaceri. Baza pe care actionam este intregul contract cu dvs.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca este posibil sa utilizati si sa prelucrati datele dvs. pentru a furniza produsele sau serviciile solicitate, tinand cont intotdeauna de obligatiile legale. Obligatia legala este baza pe care ne bazam. 

Categoriile de date pe care le luam sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail si altele pe care ni le furnizati direct.

Candidat la un loc de munca

Va informam ca utilizam datele personale pe care le furnizati, trimitand CV-ul online sau offline pentru a evalua calificarea dvs. si pentru a decide daca sunteti potrivit pentru o pozitie din cadrul firmei noastre. Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se va face daca sunteti selectat pentru postul oferit de noi, pentru a pregati contractul de munca si pentru a respecta prevederile legale. 

Categoriile de date prelucrate sunt numele, adresa de e-mail, nr. telefonic si alte date cu caracter personal incluse in CV.

Vizitator la sediul nostru

Folosim datele dvs. personale pentru a asigura securitatea spatiilor noastre, a proprietatii si a personalului nostru. In acest caz, baza pe care actionam este interesul legitim.

Categoriile de date prelucrate sunt numele, imaginile capturate pe camerele de supraveghere si alte date personale pe care ni le furnizati direct.

Utilizator al site-ului nostru web

Folosim datele personale pe care le colectam pentru a imbunatati experienta online oferita prin navigarea site-ului nostru web. In acelasi timp, monitorizam traficul pentru a intocmi rapoarte statistice si pentru a afla ce fel de continut online preferi sau este util. Pentru aceasta activitate, avem ca legitimitate interesul legitim care contribuie la buna functionare a site-ului.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Ne angajam sa nu dezvaluim datele dvs. personale catre terti. Cu toate acestea, mentionam ca uneori pot aparea exceptii. In unele situatii, datele personale trebuie dezvaluite partenerilor sau asociatilor. De exemplu, atunci cand plasam o comanda online, trebuie sa o predam curierilor pentru a se ocupa de livrare.

Timp de procesare

Intentia noastra este sa va pastram datele cat mai precise. Astfel, respectam durata contractului semnat si apoi pastram datele atat timp cat obligatiile sunt in vigoare. 

Si daca scopul achizitiei de date nu este incheierea unui acord de vanzare-cumparare sau de colaborare, datele vor fi pastrate doar atat timp cat este necesar sa indeplineasca scopul pentru care au fost colectate.

Tinand cont de legislatia in vigoare, va informam ca aveti urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita la nesfarsit: 

– Accesarea datelor personale pe care le detinem despre dvs. 

– Corectarea datelor cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat 

– Retragerea consimtamantului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal 

– Opozitia la furnizarea de date cu caracter personal 

– Posibilitatea de a contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sau alte autoritati competente atunci cand vi se pare necesar.

In ceea ce priveste serviciul de newsletter pe care vi-l furnizam, trebuie sa stiti ca va oferim optiunea de a va dezabona oricand doriti prin optiunea „Dezabonare” sau „Dezabonare”.

Daca credeti ca informatiile de mai sus contravin preferintelor sau principiilor dvs., nu utilizati site-ul web si nu furnizati date cu caracter personal. Retineti, totusi, ca anumite servicii, cum ar fi vanzarile, sunt conditionate de preluarea datelor. 

Daca vi se pare necesar sa obtineti mai multe detalii despre modul in care compania noastra prelucreaza datele dvs. personale, va rugam sa ne trimiteti o solicitare la office@CIZMARIAMEA.ro si va vom raspunde cat mai curand posibil.

Ne-am angajat sa tratam in mod serios solicitarile dumneavoastra.