Adresa:Str. Horia 12A, Craiova

Franciza CizmariaMea

FRANCIZA

Concept

Brandul CizmariaMea prin exemplul dat in piata, este un suport sigur si de notorietate ce vine in sprijinul francizatului, iar legatura permanenta ce se creeaza cu francizorul, consolideaza dezvoltarea afacerii .

POVESTEA

Atragerea de producatori din domeniul incaltamintei pentru a realiza incaltaminte la comanda, prin intermediul atelierelor CizmariaMea, reprezinta o oportunitate de castig fara precedent in domeiul nostru, exemplul dat de colaborarea cu un important producator din Craiova ce  a aderat la ideea noastra de a strange comenzi in atelier pentru clientii nostrii este de un real succes, aducand beneficii pe toate planurile datorita sistemului de vanzare facil si in avantajul tuturor beneficiarilor . In acest caz meseriasul ai masuri la picior si transmite datele pentru efectuarea comenzii de catre prodocator, francizatul beneficiind de 10% din valoarea lucrarii printr-un vaucer de reparatii pe care clientul il foloseste in atelier . .

MATERIALE DE

Calitate Premium

Reparatie Incaltari pe Facebook

Ne puteti trimite cateva fotografii cu incaltarile dumneavoastra pe pagina noastra de facebook, iar noi va vom contacta pentru a va spune cum va putem ajuta.
VREAU REPARATIE

Fiti la curent cu ultimele produse pe care le adaugam