Adresa:Str. Horia 12A, Craiova

CHRISTIAN LOUBOUTIN

Christian Louboutin

Reparatii

Christian Louboutin este un designer de încălțăminte care și-a lansat linia de pantofi de lux pentru femei în Franța în 1991. Din 1992, a încorporat în design-urile sale tălpile roșii lăcuite, care au devenit semnătura lui specifică.

Încălțămintea indifrent de marcă, poate avea parte de evenimente neplăcute, clienta noastră a scăpat cu tocul pe lângă o bordură și a jdrelit prețioasele încălțări de la Christian Louboutin! Prin tehnica de renovare în piele, specifică atelierelor din Franciza CizmariaMea readucem la viață încălțări ce la prima vedere păreau compromise! Vă așteptăm la atelier pentu a vedea cu ce vă putem ajuta în cazurile ce poate cândva păreu și pentru meseriași de nerezolvat!

Christian Louboutin cu stilul său inconfundabil a avut nevoie de protejarea tălpilor cu pingele licențiate chiar de Christian Louboutin! Posibil doar în Franciza CizmariaMea printr-un mod unic de aplicare “aplicarea în decupaj” a acestor materiale pretențioase! Programări pe pagina de facebook CizmariaMea Rotonda sau la telefon 0744807140

Christian Louboutin cu modelele sale consacrate, au nevoie de protejarea tălpilor, în Franciza CizmariaMea acest lucru este posibil prin aplicarea în decupaj a protecțiilor dând unicitate modului nostru de lucru.

” Excelența înseamnă a face lucruri obișnuite într-un mod ieșit din comun.”
John Gardner

Mărturisire! Prima dată când am avut în atelier o pereche de pantofi Christian Louboutin, nici măcar nu știam cât de prețioși erau, dar o clientă văzândui mi-a spus despre ei. Nu mi-a fost prea ușor după aceea să lucrez la ei știind valoarea, dar acum după ani de lucru tot mă mai trece un fior, realizând, câtă încredere trebuie să aibă clienții în ceea ce facem! Mulțumim!!!